Álljon itt néhány gondolat rólam, és a velem való közös munkáról olyan, hiteles személyektől, akik véleménye fontos számomra. Ezúton is köszönöm nekik.

 
 
IMG_5260k1.jpg

Kulcsár Edina ( modell, szépségkirálynő, műsorvezető ):

"Több, mint 3 éve ismerem Dorist. Ez idő alatt rengetegszer sminkelt és azt kell mondanom, hogy minden alkalommal maximálisan meg voltam elégedve a végeredménnyel. Pontos, mindig lehet rá számítani és emellett a személyisége is elbűvölő, ami nálam nagyon fontos tényező. Mindig ő az, akit először hívok, hogy az ecseteivel átvarázsoljon."

IMG_8101.JPG

Czippán Anett ( műsorvezető ):

"Egy sminkes kezébe nemcsak az arcod, a lelked is adod. Dorisnál mindkettő biztonságban van. "

18557109_1686941341323538_4631409977670543588_n.jpg

Mádai Vivien (műsorvezető)

"Doris kezei között mindig biztonságban érzem magam. Ösztönösen tudja, hogy kinek mi áll jól, és egyből ráérez, hogyan lehet kihozni egy nőből a legtöbbet. Mindig csodálatos vele a munka."

 
 
IMG_8108.JPG

Szabó Dóra ( műsorvezető, modell ):

"Veled  mindig vidáman indulnak a reggelek, és miközben jót szórakozunk, 15 perc alatt úgy kigyönyörűzöl,  hogy a reggeli álmos arcból semmi sem marad. Imádom. Lehetne ezt nem Mokkás reggeleken is? "

 

IMG_8119.JPG

Nagy Réka (modell, műsorvezető)

"Nehéz megfogalmazni, miben rejlik a zsenialitása. Talán abban, hogy érzi az embereket. Doris figyel Rád és tudja, hogy hogyan hozza ki Belőled a legjobbat."

IMG_8230.jpg

Kámánné Bankós Edit (üzletasszony, privát vendég)

"Doris egész lénye csupa kedvesség, és báj. Klienseihez, tanítványaihoz ugyanúgy, mint hivatásához tisztelettel és alázattal viszonyul. Így lehet tökéletes és teljes minden egyes alkotása. Imádom a munkáját!"

 
 
170811_154220.jpg

Hőger - Lajos Ágnes (üzletasszony, 2017-es menyasszony):

"A próbasminkem után elmentem vásárolni. Arra lettem figyelmes, hogy az emberek megnéznek, mosolyognak rám és borzasztó előzékenyek velem. Hihetetlen erőt és magabiztosságot éreztem! Doris megmutatta, hogy egy természetes hatású smink hogyan lehet tartós anélkül, hogy maszk hatást érnénk el. Imádom, hogy a klasszikus sminktől a legújabb trendig bármit képes elkészíteni!"

én.jpg

Sipos Eufrozina (gyógyszerész, sminkes):

"Doristól tanultam minden fortélyát ennek a szakmának. Megfertőzött a sminkelés iránti szenvedélyével és elhivatottságával. Minden alkalommal a közös munkánk során a maximumot nyújtotta. Önzetlenül, türelemmel, precizitással és vidámsággal adta át a sminkes szakma apró titkait. Imádtam minden percét a közös munkánknak. A legjobbtól tanultam, igazi példakép számomra! "

 

743db230d891b47c1d8c66b161111b91.jpg

További vélemények hamarosan.