#TutoReal 1.

Egy online beauty sorozat ismert karakterekkel szépségről, sminkelésről, az élet dolgairól. Őszintén, csak úgy nektek. Valódi beszélgetések, valódi tippek, valódi karakterek. Ez a #TutoReal.

Az első epizód főszereplője: A televíziós műsorgyártás egyik ikonikus alakja, a La Mome közösség megálmodója, napjaink egyik kiemelkedő véleményvezére: Mádai Vivien.

Read More
A La Mome Power

Tegnap volt a La Mome Könyv hivatalos sajtótájékoztatója. Óriási öröm számomra a könyv megjelenése, hiszen a legelejétől tagja vagyok ennek a közösségnek. ezúton is gratulálok a lányoknak a csodaszép “gyümölcshöz”, a szeretetben zajló közös munkához. Olvassátok szeretettel a bejegyzésemet a könyvről.

Read More
Szabo DorisComment
Neszesszered, pénztárcádhoz igazítva

Pillants bele 3 családanya neszesszerébe, melyet pénztárcájuk mértékéhez igazítva töltöttem fel, a számukra legfontosabb termékekkel.Hamarosan itt vannak a közkedvelt "magazinos" kupon napok! Íme egy kis segítség, milyen termékekre érdemes költened ezeken a napokon (is).

Read More
Szabo DorisComment
"No makeup"

Téved az, aki egyenlőséget gondol a "no makeup" típusú smink, és az 5 perces smink közé. Hogy miért, az a bejegyzésből kiderül. 

Read More
Szabo Doris
ESKÜVŐ CLASSIC

Pillants be az Esküvő Classic magazin fotózásának kulisszatitkaiba. Két videót találsz ebben a bejegyzésben, melyek a fotózásokon készültek. Inspiráló esküvői helyszínek és ötletek várnak rád.:)

Read More
Szabo Doris