ESKÜVŐ CLASSIC

Az egyik legimponálóbb felkérés a munkám során, mikor az EC magazinnak köszönhetően, olyan profi szakemberekkel együttműködve keltünk életre egy - a szerkesztő által megálmodott - esküvőt, akik a maguk szakterületein kiválóságnak számítanak. Ennek köszönhető, hogy minden megjelenés egész egyszerűen tökéletességet sugároz. Ami számomra még egy pluszt jelent, és szerintem az ország menyasszonyai számára is imponáló lehet, hogy az anyagok elkészítésekor a stábot úgy válogatják össze, hogy sok estben az adott helyszín környékén lévő szakembereket keresik meg a közreműködés kapcsán. Ez azért hasznos, hiszen adott esetben egy vidéki esküvői tervhez nem feltétlenül csak a budapesti szakemberekben gondolkozhat az ara, hanem alkalma nyílik arra, hogy vidéki fotós, dekoráló, fodrász, vagy akár sminkes munkáját is megtekinthesse. Nézd meg Weisz Fanni és párja, valamint Tápai Szabina és Kucsera Gábor inspiráló esküvői videóit, melyet a főszerkesztő, különböző stílusban álmodott meg.

Modellek: Weisz Fanni & Hajmásy Péter * Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus Budapest * Fotó: Vamos Wedding Photography * Videó: SchFilms * Frizura: Kis Szandra Beauty Salon * Smink: Szabó Doris Make-up Artist * Stylist: Körmendy-Szomoru Kata * Menyasszonyi ruha: La Tulipe Blanche * Menyasszonyi ékszer: SzeSze Ékszer.

Urban eco chic igazán aktuálisan: a legújabb esküvői trendet 2017. Pantone színével, az üde zöld Greenery színnel hoztuk harmóniába ezen az ízig-vérig modern városi ceremónián. Tápai Szabina és Kucsera Gábor pedig különösen otthon érezték magukat ebben a díszletben.

Inspirálódj tovább az Esküvő Classic weboldalán és keresd az aktuális lapszámot az újságárusoknál:)

http://eskuvoclassic.hu

Szabo Doris