Neszesszered, pénztárcádhoz igazítva

Ezt a bejegyzést olyan Nőtársaimnak ajánlom, akik hasonlóan hozzám, 30+ környékén állnak, gyermekük van, aki az életük nagy részét energia és pénz tekintetében is felemészti, de szerető párkapcsolatban élnek, munkába járnak, ahol azért ki kellene nézni valahogy. Lássunk most 3 neszesszert,  különböző árkategóriájú termékekkel megtöltve, hogy mindenki saját pénztárcájához igazíthassa azt.

1. A Basic Anyuci

Mottója: Csak ami nagyon kell!

Jellemzői: Olyan családanya, akinek a szépségápolás területén az a legfontosabb, hogy minimális ráfordítással , kevés pénzből tudja elérni azt a természetes, ápolt megjelenést, amitől mégis jobban érzi magát nap, mint nap a bőrében. Gyakorlatilag a nők legtöbb százaléka ide  sorolható,  ha azt a tényt vesszük figyelembe, hogy mindenkinek volt, vagy van olyan korszak az életében, amikor a bevásárlólistája nem kozmetikumokkal van tele, mert éppen más élvez prioritást. Magyarul, mindenkinek vannak időszakai, amikor nem feltétlen tud annyit  költeni magára, amennyit szeretne, de ettől függetlenül vágyik arra, hogy megjelenése kifogástalan legyen. Olyan kedvező  árú termékeket gyűjtöttem össze, melyek minősége maximálisan jó.

basiccc.png

Amit kiemelnék az összeállításból: 

Ecsetek: Ecseteknek a legegyszerűbb neszesszerben is helyet kell bérelni. Pont. Nincs kérdés. Jó hír viszont, hogy nem feltétlen kell egy vagyont elkölteni rájuk. Ami hiányolhatatlan: egy alapozó-, egy pirosító-, egy púder- és egy szemöldökformázó ecset.  (AVON ecsetek, kb. 2500 ft./db.)

Alapozó: A legkényesebb dolog. Általában nem ússzuk meg 10.000 alatt, legalábbis azt gondoljuk. Az AVON Luxe alapozó egy olyan új technológia vívmánya, melynek célja a puha tapintású bőr és a több órán át tartó hordhatóság. Ez azt jelenti, hogy ez a termék elfedi a bőrhibákat, kellemes tapintásúvá varázsolja a bőrt és  nem ül meg a pórusok szélén, hanem szépen kitöltve azokat, egyenletes bőrképet ad.

Bronzosító: Az alacsonyabb árkategóriás bronzosítók hibája szokott lenni,  hogy túl narancsos színük van és pigmentáció híján elég foltos lehet velük a végeredmény. No de itt is vannak kivételek. Az AVON medium riviera árnyalata tökéletes napcsókolta hatást ad, tartós és matt!

Matt rúzs:  Egy átlagos rúzs esetében szintén sokszor futhatunk bele abba az illúzióba, hogy szép élénk színnek tűnik, jó esetben még felkenve is jól fest, majd az idő elteltével teljesen szétmászik a szánkon. Egy tökéletes matt rúzst rejtenék ebbe a basic neszesszerbe, melynek árnyalatai elragadóak, textúrája extra bársonyos, és szuper tartós. (AVON matt rúzs)

2. A maximalista, tudatos Anyuci

Jellemzői: Édesanya, aki szereti, ha minden területen megtalálja az arany középutat. Minőséget is akar, de egyben a pénztárcájára is figyel. Jellemzően úgy állítja össze neszesszerét, hogy amiből nagyon muszáj, abból megveszi a drágábbat, de amin tud, ott spórol kicsit. Igazi matekzseni! Nála nincsenek feleslegesen megvásárolt termékek, mindent maximálisan kihasznál. Rajong a multifunkciós termékekért, és az ár-érték arányért.

fehér tudatos.png

Neszesszere legjobbjai:

Beauty Balm: A Shiseido BB krémje az egyik legjobb textúrával rendelkező BB készítmény a piacon. Szép árnyalatai nem sárgásak, állaga selymes, nem ragadós, és a tökéletes bőrkép mellett még a fényvédelmet is egy füst alatt megoldhatjuk vele. Igazi főnyeremény.

Bronzosító-pirosító-highlighter paletta: ez a praktikus kis doboz rejti mind azt, amire szükségünk van a tökéletes és természetes arcárnyékoláshoz. A legsötétebb, matt színnel árnyékolhatunk, a bronzos színnel üdébbé varázsolhatjuk orcánkat, a fénnyel pedig emeljük ki arcunk kiemelkedő részeit. 

Szemöldök zselé: Ha multifunkcióról esik szó A MAC Brow Set szemöldök gélje méltó, hogy képviseltesse magát ebben a kis táskában. Segítségével egyszerre formázzuk, színezzük, és fixáljuk a szemöldök szálait. Igazán természetes megjelenést biztosít. Örök kedvenc.

+1 a Multifunkciós kedvenc: Az AVON All in 1 tisztítójával a zuhany alatt  egyszerre végezhetjük el a tisztítás, táplálás és a gyengéd radírozás folyamatát. Ezzel súlyos perceket megspórolva magunknak:)

3. A Luxy-muxi "brandmániás" Mamci:

Jellemzői: Olyan mami, aki nem elégszik meg azzal, ha csak úgy kullog a trend mögött. Igazi 21. századi "SuperWoman". Mindenből a legjobbat keresi, követi azokat a szakembereket akik a nagyvilági divatot diktálják, minden új innovációra nyitott, és hajlandó rá időt és pénzt áldozni. Nála csak az jöhet számításba, ami a legfrissebb trendmagazin lapjain köszön vissza. A minőség mellett ad az olyan részletekre, mint a csomagolás, vagy az illat. Nem nyugszik, míg valamiből a legjobbat meg nem találja és szeret kísérletezni is, de csak bizonyos kategórián belül.

luksz.png

Az Ő neszesszere a következőket biztosan tartalmazza:

Korrektor: az alapozó után a második legkényesebb termék, melynek kiválasztása általában sok fejtörést okoz. Az YSL Touche Eclat korrektor egy olyan tökélestes textúra és árnyalat egyvelege, melynek segítségével felvehető a verseny a sötét karikák, és így 30 feletti családanyaként, már az indokolt apróbb ráncok ellen egyaránt.

Bőrtökéletesítő készítmény: A profiktól eltanulható egyik legjobb tanács, hogy a megfelelő bőrápolás és a smink között, mintegy áthidaló lépésként használjuk az úgynevezett primer jellegű készítményeket. Ezek nem kifejezetten a bőr mély rétegeit célozzák, sokkal inkább az azonnali, instant hatás érdekében töltik fel a bőr pórusait, ezzel azt eredményezve, hogy puha, üde megjelenése legyen, és a további sminkszerek még szebben érvényesülhessenek. Az Estée Lauder Idealist egy idol a bőrápoló-primer termékek között. Ki kell próbálni!

Újgenerációs szemhéjpaletták: ezek a szemhéjfestékek az instagram videók tömkelegében ott vannak, így nem kérdés, hogy egy "luxy mami" neszesszerében megtalálható. Kivételes színkombinációk, magas pigmenttartalom, szép kiszerelés jellemzi őket, a profik kedvencei is. Ráadásul csak külföldön beszerezhetőek, tehát máris VIP érzést nyújt.

Alapozás mesterfokon: Itt egy újabb alapozó jön, amiről szót  kell ejteni. A Giorgio Armani Cosmetics alapozók a piac legjobbjai. Különböző bőrtípusra, más-más textúra választható közülük. Jól rétegezhető, mégis természetes fedést ad, igazi luxus érzés a bőrnek.

 

Legyen szó bármelyik típusról, a legfontosabb mindig, hogy személyre szabjuk a neszesszerünket. Nem feltétlenül lesz megfelelő az, amit esetleg a sógornő, barátnő javasol. Hagyatkozzunk szakember segítségére, illetve saját tapasztalatokra. Kevés idő ráfordításával okosan, kedvezően állíthatjuk össze saját terméklistánkat. További kérdéseitekkel keressetek bizalommal.

Fotók forrása: Pinterest

Szabo DorisComment