#TutoReal - Sazbó Dóra

Dübörög a nyár, és itt vannak a #TutoReal újabb részei. Igyekeztem még több sminktippel gazdagítani a kis videókat.:) Újítás még, hogy ezentúl, minden időszaknak lesz egy témája, és a témához szorosan kapcsolódó vendégekből áll majd össze az adott évad. A nyár témája: “A modell világ és ami utána van. “ Hazánkban közismert modellekkel beszélgetek a karrierjük beindulásáról, a megannyi lehetőségről, s hogy mindez hová vezette őket napjainkra. Őszintén, ahogyan a backstage-ben.

Minden időszak beszélgetéseinek megálmodtam egy helyszínt, melyet a sminkek és a téma inspirált. A nyári időszakra, “fülledt, párás” sminkeket terveztem, a természet lágy színeivel. Mondhatom, hogy a legjobb helyet találtam meg….az etyeki Hernyák Borbirtok csodálatos füvészkertje, lélegzetelállító. Ezúton is köszönöm nekik, hogy szeretettel fogadtak bennünket. :)

Az első epizód főszereplője egy több területen is tehetséges, kiforrott nő, akinél csupán az nem volt kérdés, hogy olyan területen helyezkedik majd el, ahol valamilyen önkifejezési módot talál. Modellkedés a kezdetekkor és folyamatosan, műsorvezetés, tánc, és minden, ami ezeknek ötvözete. Majd lassan szárnyát bontogatja üzletasszonyként is, hiszen egy okos nő tudja, a szépség nem minden. “Ezzel tudni kell élni, és nem visszaélni” hangzott el tőle a mondat. Mindenképpen érdekes beszélgetés, melynek során érintettük a sminkeléshez fűződő viszonyát, a profi tippek pedig a tusvonalhoz kapcsolódnak majd ebben a részben.

Fogadjátok szeretettel,

Szabó Dóra

További köszönettel tartozom A csodálatos, ötletes és profi videókért Zöldi Kovács Máténak (Trambulin Film) a Futureal Gödöllő-nek,hiszen a fehér szettjeimet Pécsi Viola, az üzlet tulajdonosa biztosította, valamint Kovásznai Andreának, aki személyes stílustanácsadó, és rengeteget segített már nekem is:) Valamint nem utolsó sorban Sörös Enikőnek, aki a helyszínen a frizuráinkat biztosította.

Szabo Doris