OKTATÁSI MODULOK

IMG_5941.JPG

Az alábbi lehetőségek közül megtalálhatod a Te igényeidnek leginkább megfelelőt

IMG_5776_pp.JPG

PRIVÁT SMINKOKTATÁS

Megjelenésünk elengedhetetlen kelléke manapság a smink. A rengeteg termék, és technika forgatagában azonban könnyen elvész az ember lánya. Ez a képzés azoknak van kitalálva, akik szeretnék elsajátítani saját maguk részére a legtrendibb sminkpraktikákat, hogy maximális önbizalommal tudják magukat sminkelni a mindennapokban.

IMG_5930_pp.JPG

PROFESSZIONÁLIS SMINKES KÉPZÉS

Ha te is vágysz arra, hogy egészen más területen is kipróbáld magad, ha szeretnél a divatszakma izgalmas forgatagába betekintést nyerni, és még pénzt is keresni, akkor ezt a képzést Neked ajánlom! Elsajátíthatod az összes szakmai trükköt, az alapoktól egészen a filmes sminkelési technikáig. Legyél részese Te is ennek a forgatagnak. Jelentkezz!

IMG_5943_pp.JPG

MASTER KÉPZÉS SMINKESEKNEK

Képzett sminkes vagy? Okleveled is van már, de úgy érzed még többre vágysz? Ahány szakember, annyiféle technika létezik. Gyere el, és egy személyre szabott workshop keretén belül fejleszd tovább magad  azokon a területeken, melyek leginkább érdekelnek. Ez a képzés teljesen egyéni igényeid szerint épül fel, így biztosítva a maximális hatékonyságot.

Az oktatások egyénileg, privát oktatás keretein belül történnek (nem csoportos oktatás), minden esetben egyénre szabott tematika szerint. A professzionális oktatások a sikeres vizsga után, angol nyelvű oklevéllel zárulnak. 

Egyéni árajánlatért fordulj hozzám bizalommal!

A KÉPZÉS HELYE:

Doris's Studio Room

 

Margita utca 75.
Szada, 2111